Menu
Мулти пр. 4

Събития

Всяко събитие носи своя уникален почерк. Екипът от специалисти в ивент мениджмънта на Агенция Вила е на мнение, че за организацията на едно събитие е важно да има ясна идея за целите, смислова концепция за постигането им в дългосрочна перспектива като част от целия маркетингов комплекс. Освен това знаем, че за умелото и безрисково провеждане на събитие с наши партньори, клиенти или собствените ни екипи всеки детайл е от изключително значение! Ето защо екипът на Агенция Вила е съчетание на различни специалисти, чиято обща сила са оригинални решения за всеки конкретен случай, креативните концепции, тематичната декорация, оригиналните пространствени, сценични решения – за впечатляващи тематични събития, в които участват всички сетива на участниците.


Организация на събития

-    Корпоративни събития
-    Реклмани кампании и BTL събития,
-     Продуктови промоции,
-     Дегустации,
-    Музикални събития,
-     Спортни събития,
-     Събития с реалити сценарии,
-    Тематични събития с разнообразен декор,
-    Организиране на тиймбилдинг програми и активности,
-    Организиране на семинари, уебинари, обучения,
-    Организиране на концерти,
-     Изложения,
-     Юбилейни събития,
-    Организиране на фирмени рожденидни и коледни партита,
-    Събития с участие на популярни личности, музиканти, артисти, научни специалисти
-    Събития с участие на хора със специални умения – инструктори по йога, автомобилизъм, масаж, релакс, кулинарни и други,
-    Шоу-програми


Винаги подхождаме с внимание и индивидуално отношение към всяко събитие, като го одухотворяваме и му придаваме собствен стил. Правим това възможно, предоставяйки огромен спектър от услуги, нужни за организацията на въздействащи и запомнящи се събития.